O nama

Š-Pelet je pogon za proizvodnju peleta koji je osnovan 2018. godine s jasnim ciljem: proizvodnja i prodaja visokokvalitetnih peleta. Kao sastavni dio Građevinskog obrta Špelić, koji se može pohvaliti dugogodišnjim iskustvom u građevinskom sektoru, Š-Pelet je izrastao u renomiranu tvrtku koja se ističe svojom predanošću kvaliteti proizvoda i zadovoljstvu kupaca.

Naša tvornica, smještena u modernim prostorijama, opremljena je najnovijom tehnologijom koja nam omogućuje proizvodnju peleta vrhunske kvalitete. S 20 stručnih radnika posvećenih proizvodnji peleta i još 60 zaposlenika u građevinskom sektoru, kontinuirano stvaramo vrhunske proizvode koji su usklađeni s najvišim standardima industrije.

U Š-Peletu stavljamo poseban naglasak na kvalitetu naših proizvoda. Naša stručnost i pažljiv pristup omogućuju nam da isporučimo pelete koji su visoko energetski učinkoviti, ekološki prihvatljivi i pouzdani za korištenje. Kroz stroge kontrolne postupke i testiranja, osiguravamo da svaki pelet koji napusti naš pogon zadovoljava naše visoke standarde.

Moderna oprema

Godišnji kapacitet proizvodnje peleta iznosi 10.000 tona koji se pretežno plasira i prodaje na stranom tržištu.

Certificirani stručnjaci

Svi naši zaposlenici su visoko obrazovani i stručno osposobljeni za rad u našem proizvodnom pogonu.

Prepoznatljiva kvaliteta

Ističemo da smo vlasnici ENplus certifikata za kvalitetu peleta klase A2. Ovaj certifikat potvrđuje našu predanost proizvodnji visoke kvalitete.

Ekološka proizvodnja

Ponosni smo nositelji FSC® certifikata, koji potvrđuje da naša šumska gospodarska praksa zadovoljava stroge ekološke, socijalne i ekonomske standarde.

Š-pelet tvornica peleta proizvodnja hrvatska pellet croatia s-pelet

Zadovoljstvo kupaca je naša glavna briga, stoga neprestano radimo na poboljšanju naših proizvoda i pružanju izvrsne usluge. Uz našu stručnost, nudimo i prilagođena rješenja i podršku kako bi se udovoljile posebnim zahtjevima naših kupaca.

Posjedujemo naš vlastiti mali laboratorij, gdje svakodnevno provodimo kontrolu kvalitete naših peleta. Ova predanost kvaliteti i zadovoljstvu kupaca jasno se očituje u našem radu.

Pozivamo vas da se pridružite našoj sve većoj zajednici zadovoljnih kupaca. Neka vaš dom ili poslovni prostor iskoriste sve prednosti koje pružaju naši vrhunski proizvodi.

Scroll to Top